Terepeutisk Healing og Massage v/Marianne Garst Boëtius

Hvad forårsager stress

Medicinske tilstande

Sygdomme eller lidelser, uanset om de diagnosticeres eller ej, hvad enten de behandles eller ej, hvad enten de forbedres eller ej, er alle kendt for at forårsage stress.

Sygdomme og ubalancer

Smerter af enhver slags, hovedpine og migræne. Overfølsomhed / allergi, søvnproblemer.

Mangel på næringsstoffer

Forårsaget af sygdom, ubalancer, dårlig optagelse, dehydrering.

Patogener

Bakterier, virus og svampeinfektioner der belaster immunsystemet:

  • Candida: En enkel Candida svamp udsender over 70 forskellige toksiner

  • Parasitter: Angriber kroppen, opsuger kroppens næringsstoffer og udsender toksiner

  • Svamp: Svampe og svampeinfektioner, uanset om de indtages, indåndes, udvendig eller indvendig angribe kroppen, er skadelige for alt liv. Biprodukter af svampeinfektioner er giftige for levende organismer og forårsager derved stress og et utal af psykologiske og medicinske belastninger.

Emotionelle områder

  • Arbejde, økonomi, for meget arbejde, problemer i parforhold.

  • Påvirket psykisk tilstand: hvad enten det er forårsaget af bakterielle, svampe- eller virale infektioner.

  • Dårlig ernæring, giftige kemikalier, hormonel ubalance eller andre midler er kendte for at forårsage stress.

  • Psykologiske tilstande, sygdomme eller lidelser, uanset om de diagnosticeres eller ej, hvad enten de behandles eller ej, hvad enten de helbredes eller ej, er alle kendte for at forårsage stress.

Tungmetaller

Herunder arsenik, kviksølv og bly er ophobet i binyrer, knogler, knoglemarv, hjerne, kredsløb, øre, øje, galdeblære, hjerte, tarm, nyre, lever, lunge, lymfesystem, bugspytkirtel, hypofyse, hud, milt, hals, skjoldbruskkirtel, thymuskirtel og andre områder, hvilket forårsager stress.

Kemikalier

Som rengøringsmidler, fungicider, væksthormoner, herbicider, insekticider, maling og de fleste menneskeskabte kemikalier angriber immunsystemet, nedsætter indånding og iltindtagelse, reducerer kroppens evne til at absorbere næringsstoffer og hæver surhedsgraden i kropscellerne og forårsager derved stress.

Receptpligtige lægemidler

Receptpligtige lægemidler og andre syntetiske og toksiske kemikalier har indflydelse på enhver fysisk og mental sygdom, forstyrrelse eller tilstand, som videnskaben kender, og forårsager derved stress.

Mikrobølgestråling

Fra mobiltelefoner, mikrobølgeovne, bærbare radioer og telefoner, tv-apparater og andre kilder er kendte stressfaktorer med forskellige påvirkninger på mennesker af årsager, der pt. forskes i.